Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη που πέταξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της (video)

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται η 38χρονη που πέταξε, σύμφωνα με δική της παραδοχή στην ΕΡΤ, καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σήμερα η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 38χρονης ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η αρμόδια ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση -τα μεσάνυχτα- του αυτόφωρου.

Η 38χρονη είναι σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους και της Αθήνας και του Ηρακλείου για να παραδοθεί ενδεχομένως και σήμερα (24/10). Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η ίδια αναφέρει ότι φοβάται την οικογένεια του 36χρονου γιατί όπως υποστηρίζει, δέχεται απειλές από αυτούς.

Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου που νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσηλεύεται ο 36χρονος, με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντπίζεται στο αριστερό μάτι και την καρωτίδα του.

Τι είπε στην ΕΡΤ η 38χρονη

Η 38χρονη μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιός από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: “Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε.

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη είπε: “Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. «Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα”. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα”. 

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Κατσουλάκη – Φανή Καλαθάκη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος