Ηράκλειο: “Ανώμαλη προσγείωση” για δύο μεθυσμένους Ολλανδούς – Συνελήφθησαν αφού αναστάτωσαν την πτήση τους

Ένα ακόμη επεισόδιο με μεθυσμένους τουρίστες που αναστάτωσαν πτήση με προορισμό το “Ν.Καζαντζάκης” έληξε με τη σύλληψή τους μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, χθες το μεσημέρι, στον αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Αυτή τη φορά, η σύλληψη ήταν διπλή και αφορούσε δύο Ολλανδούς 55 και 42 ετών, οι οποίοι “προσγειώθηκαν” με ανώμαλο τρόπο, αφού ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Κρήτη από το Αστυνομικό Τμήμα.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ήταν μεταξύ των επιβατών πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Ηράκλειο. Υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν υπάκουαν στις υποδείξεις του πληρώματος αντιθέτως είχαν αντιδραστική συμπεριφορά, συνέχιζαν να φωνάζουν και διαπληκτίστηκαν με τον πιλότο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων επιβατών και της πτήσης.

Ο πιλότος ενημέρωσε για τα όσα επεισοδιακά συνέβησαν και τους δύο “πρωταγωνιστές” περίμεναν αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα με την προσγείωση του αεροσκάφους. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και ακολούθως, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα οι αστυνομικοί του αερολιμένα συνέλαβαν έναν Πολωνό τουρίστα που, όπως έγραψε το ertnews, είχε κάνει άνω κάτω την πτήση του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος