Ηράκλειο: Μέθυσε και έκανε “άνω κάτω” την πτήση του – Χειροπέδες σε 35χρονο Πολωνό τουρίστα

Μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου με μεθυσμένο ταξιδιώτη έγιναν οι επιβάτες πτήσης με προορισμό το Ηράκλειο που άναυδοι παρακολουθούσαν τον “πρωταγωνιστή” να κατηγορεί ακόμη και για κλοπή το πλήρωμα και να επιχειρεί να τραβήξει βίντεο. Ο …ταραχοποιός συνελήφθη με την προσγείωση του αεροσκάφους και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα αντί για το ξενοδοχείο του.

Ο 35χρονος Πολωνός ήταν μεταξύ των επιβατών της πτήσης που απογειώθηκε χθες το μεσημέρι από την Κρακοβία και έφτασε στο αεροδρόμιο “Ν.Καζαντζάκης” του Ηρακλείου γύρω στις 2. Εκεί τον περίμεναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα που είχαν ειδοποιηθεί για τα όσα επεισοδιακά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο 35χρονος επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος μεθυσμένος. Όχι μόνο δεν υπάκουε στις υποδείξεις του πιλότου, αλλά έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει το πλήρωμα ότι του έκλεψε χρήματα και να επιχειρεί να τους βιντεοσκοπήσει με το κινητό του.

Όλα, όμως, ήταν λόγια του …αλκοόλ, καθώς λίγο αργότερα, σε πιο νηφάλια κατάσταση, ενώ είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα Ηρακλείου, δεν επανέλαβε την κατηγορία περί κλοπής. Ο 35χρονος ήπιε τον καφέ του, συνήλθε και, αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, αφέθηκε ελεύθερος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος