Η μεγάλη αντίπαλος της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τον Σέρχιο Ράμος

Ο Ισπανός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, είναι ο μεγαλύτερος μεταγραφικός στόχος της Αλ Χιλάλ, ομάδας από την Σαουδική Αραβία η οποία είναι η «αιώνια» αντίπαλος της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ.

Ο κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στην γαλλική ομάδα το 2021 μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, έπειτα από 15 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε 4 UEFA Champions League, ως ο «βράχος» της άμυνάς της.

Σύμφωνα με την L’Equipe, η Αλ Χιλάλ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, η οποία θέλει να του προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο στο οποίο οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 30 εκατομμύρια το χρόνο, δηλαδή τέσσερις φορές το ποσό που εισπράττει ο Ράμος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί και με τον συμπαίκτη του Ράμος στην Γαλλία, Λιονέλ Μέσι, θέλει να ανταγωνιστεί την μεγάλη της αντίπαλο, Αλ Νασρ, η οποία τον περασμένο χειμώνα έφερε στο ρόστερ της τον Πορτογάλο θρύλο του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ράμος είναι ένας από τους 21 παίκτες που έχουν συνυπάρξει σε ομάδα και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης, 2009-2018) αλλά και με τον Λιονέλ Μέσι. (Παρί Σεν Ζερμέν, 2021-2023)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος