Ο πατέρας του Μέσι βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία για να μιλήσει με την Αλ Χιλάλ

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και ατζέντης του «θρύλου» Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με πληροφορίες της The New Arab, βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία για να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες της Αλ Χιλάλ το ενδεχόμενο να υπογράψει ο γιος του συμβόλαιο 277.000.000 ευρώ και να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 200.000.000 ευρώ με την Αλ Νασρ, ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ, φαίνεται πως θέλει να απαντήσει στην μεγάλη της αντίπαλο υπογράφοντας τον Λιονέλ Μέσι.

Ο πατέρας του Μέσι βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία για να μιλήσει με την Αλ Χιλάλ
Ο Μέσι φιλάει το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ-σταρ με την Παρί Σεν-Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ιδιοκτήτες της Αλ Χιλάλ να είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, προσφέροντας στον παγκόσμιο πρωταθλητή συμβόλαιο αξίας 277.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 80.000.000 περισσότερα ευρώ από το εισόδημα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί Σεν-Ζερμέν λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και η αντίπαλος της Αλ Νασρ, ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως θέλει να κάνει τον παγκόσμιο πρωταθλητή δικό της. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Ο Νασίρ Αλ-Ατίγια, συγγενής του Εμίρη του Κατάρ, δήλωσε: «Η επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι μετά την Παρί Σεν-Ζερμέν θα βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία».

Πηγές: TheSun, Dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος