Hellenic Train: Προβλήματα στο δίκτυο μετά την κακοκαιρία – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Intercity Αθήνας-Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές αλλαγές εφαρμόζονται στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Intercity στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη–Αθήνα, μετά τη νεότερη ενημέρωση του ΟΣΕ σχετικά με τη διακοπή της σιδηροδρομικής κίνησης στο τμήμα Λάρισας–Λειανοκλαδίου, εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, από σήμερα και μέχρι νεότερης ειδοποίησης, τα δρομολόγια θα διαμορφώνονται ως εξής:

  • IC 50 και IC 56 (αναχώρηση από Αθήνα): θα ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στο Λειανοκλάδι, όπου θα παραλαμβάνουν τους επιβάτες που φτάνουν οδικώς από Θεσσαλονίκη, πριν ξεκινήσουν ξανά για Αθήνα.
  • IC 51 και IC 57 (αναχώρηση από Θεσσαλονίκη): θα τερματίζουν στη Λάρισα, όπου θα υποδέχονται τους επιβάτες που μεταφέρονται από Αθήνα, για να συνεχίσουν στη συνέχεια προς Θεσσαλονίκη.

Το ενδιάμεσο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι θα εξυπηρετείται με λεωφορεία της Hellenic Train. Μετά την οδική τους μεταφορά, οι επιβάτες θα επιβιβάζονται εκ νέου στις αντίστοιχες αμαξοστοιχίες, ώστε να συνεχίζουν κανονικά τη διαδρομή τους.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει ότι βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ασφαλή και άμεση εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος