Γυναικοκτονία – Αγ. Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη ενώ μιλούσε στο 100, ΕΔΕ για όσα προηγήθηκαν στο Α.Τ

Σύνοψη
  • Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.
  • Η άτυχη κοπέλα είχε καταθέσει παλαιότερα μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα
  • Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή για να πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες και παραλείψεις των αστυνομικών

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους Αττικής όταν μια 28χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό, ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Γυναικοκτονία – Αγ. Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη ενώ μιλούσε στο 100, ΕΔΕ για όσα προηγήθηκαν στο Α.Τ
Intime

Σύμφωνα με πληροφορίες την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση, είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή νεαρή αστυνομικό, η οποία πιθανότατα να μην είχε διαχειριστεί και πολλά περιστατικά ανάλογα.

Η κοπέλα φέρεται να ζήτησε τελικά να την πάνε στο σπίτι της με περιπολικό γιατί φοβόταν. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα κενό στο αν έπρεπε η αξιωματικός υπηρεσίας ή η 28χρονη να καλέσουν την Άμεση Δράση, γιατί σε αυτές τις διαδικασίες προβλέπεται να ενημερωθεί το Κέντρο και από εκεί να ειδοποιηθεί το περιπολικό και να φτάσει στο σημείο.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, έφθασε με μια λευκή μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στο λαιμό του και αυτοτραυματίστηκε.

Γυναικοκτονία – Αγ. Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη ενώ μιλούσε στο 100, ΕΔΕ για όσα προηγήθηκαν στο Α.Τ
Intime

Ο φίλος της κοπέλας ήταν μπροστά, Είδε το περιστατικό, έβαλε τις φωνές, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όπως δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο σκοπός, ο οποίος ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση. Μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα προηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετική είδηση:

Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρή 28χρονη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα – Δέχθηκε επίθεση από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος