Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρή 28χρονη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα – Δέχθηκε επίθεση από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της

Επίθεση από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα, δέχθηκε μια 28χρονη γυναίκα, με το που εξήλθε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΡΤNews.

Ειδικότερα, το συμβάν έλαβε χώρα σε πολύ μικρή απόσταση από το εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην συντροφό της ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοκομομείο Γεννηματάς. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

To ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα. Χθες επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της φάνηκε πως είδε πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100. Εκεί ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. και μάλιστα στο κέντρο της Αμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της άτυχης κοπέλας την ώρα που την μαχαίρωσε ο δράστης.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Δοβώνης, Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος