Γρ. Λέων για την Πάτρα: Έχουμε εμπιστοσύνη στους δύο πραγματογνώμονες και όχι στους διαρρέοντες – Τι λέει η ιατροδικαστής Ε. Σπανουδάκη

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη του πορίσματος για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη νέα ανάρτηση στο twitter του Γρηγόρη Λέων, σχολίασε η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, λέγοντας ότι η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στο παιδί ήταν πολύ μεγάλη.

«Αιτία θανάτου ορίζεται η δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία, της κεταμίνης, σε ποσότητα πολύ μεγαλύτερη…», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» η κ. Σπανουδάκη, εξηγώντας ότι η ποσότητα των 6,5 mg/ml κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν τεράστια.

Μιλώντας για την ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος τοποθετήθηκε αρνητικά ως προς μια νέα επανεξέταση στα ιατροδικαστικά παρασκευάσματα της Μαλένα και της Ίριδα, η κ. Σπανουδάκη συμφώνησε με την άποψη του συναδέλφου της, λέγοντας ότι έγιναν σωστά και δεν χρειάζεται να γίνει εκ νέου.

«Μια καινούρια επανεξέταση είναι πολύ δύσκολο πλέον να μας δώσει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα» ανέφερε η ιατροδικαστής, επισημαίνοντας ότι οι εξετάσεις που έχουν γίνει στο ΑΠΘ αφορούσαν την ποσοτικοποίηση της φαρμακευτικής ουσίας.

«Τα ευρήματα είναι όντως αδιαμφισβήτητα και θα περιμένουμε από τους συναδέλφους πραγματογνώμονες τα συμπεράσματά τους όσον αφορά την αιτία και το είδος του θανάτου», πρόσθεσε για την υπόθεση η κ. Σπανουδάκη.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος