Εντοπίστηκε σορός άντρα στον Όλυμπο – Φαίνεται να ανήκει στον Ισπανό ορειβάτη

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως είχε η επιχείρηση αναζήτησης του 25χρονου Ισπανού ορειβάτη στον Όλυμπο, καθώς εντοπίστηκε σορός που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στον ίδιο.

Η σορός βρέθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί από πολίτη και διαχειριστή του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός», σε δύσβατη περιοχή στη θέση Λούκι Κακόσκάλας, κάτω από τα Ζωνάρια. Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησαν για το σημείο σωστικά συνεργεία της ΕΜΑΚ, προκειμένου να προσεγγίσουν τη σορό και να εξακριβώσουν αν πρόκειται πράγματι για τον άτυχο ορειβάτη, καθώς μέχρι στιγμής η πρόσβαση παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με τον πατέρα του στην Ισπανία. Την επόμενη ημέρα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν προσωρινά τις προηγούμενες ημέρες λόγω κακοκαιρίας.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος