Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Smart Rediness που επιδοτεί την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο “Έθνετο Οικονομία” του ERTNEWS η ψηφιακή αναβάθμιση των κτιρίων θα ανοίξει τον δρόμο για την τοποθέτηση έξυπνων μετρητών δικτύων κοινής ωφέλειας, όπως ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.
Συνέντευξη Λεωνίδα Δημητριάδη- Ευγενίδη
Οι προτεραιότητες και οι προκλήσεις της ναυτιλίας
Η απανθρακοποίηση και η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των ναυτικών αποτελούν βασικές προτεραιότητες της ελληνικής ναυτιλίας αναφέρει ο Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης. Προσθέτει δε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλάδου είναι η αναβάθμιση και η προσέλκυση ικανού εκπαιδευτικού προσωπικού.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΓΩΓΩ ΚΑΤΣΕΛΗ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος