Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο – Συνεχίζεται το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης μετά από 40λεπτη διακοπή

Δύο λεπτά πριν την λήξη των καθυστερήσεων του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων με γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι στο 41΄, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας αρχικά την παρέμβαση των ΜΑΤ και εν συνεχεία την προσωρινή διακοπή του αγώνα!

Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο – Συνεχίζεται το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης μετά από 40λεπτη διακοπή
O διαιτητής έδωσε εντολή να κατευθυνθούν οι παίκτες στα αποδυτήρια μέχρι να παρθούν αποφάσεις για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το ντέρμπι.
Ήδη οι κερκίδες αρχίζουν να αδειάζουν σιγά σιγά και είμαστε εν αναμονή της απόφασης του Σκοτσέζου διαιτητή Ρόμπερτ Μάντεν.
Πριν από λίγο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο 4ος διαιτητής για να επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, με κάθε επιφύλαξη. Το γήπεδο έχει αδειάσει πια από κόσμο.
Έχουμε συμπληρώσει ήδη μισή ώρα διακοπής του αγώνα και οι διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια συνεχίζονται.
Βγαίνουν οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο μετά από 40 λεπτά διακοπής. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί τελικά από το σημείο που διεκόπη, δύο περίπου λεπτά πριν το φινάλε των καθυστερήσεων.

Τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής για τα επεισόδια στην Τούμπα

Τέσσερις συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ‘Αρη. Όλες οι συλλήψεις έγιναν μέσα στο γήπεδο, όπου οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού πέταξαν δεκάδες αντικείμενα και φωτοβολίδες, εισέβαλλαν στο τερέν με συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος