Δολοφονία Άλκη: Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι σκότωσαν τον 19χρονο – Συνεχίζονται οι απολογίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη. Από τη μία ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε, ζήτησε και πήρε  προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, από την άλλη, κρίνεται η τύχη των τελευταίων τεσσάρων συλληφθέντων, μετά την απολογία τους. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι έδωσαν το φονικό χτύπημα στον 19χρονο, ενώ συνεχίζεται η διαδικασία των απολογιών.

Αυτήν την ώρα στο γραφείο της έβδομης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται ένας εκ των τριών νεαρών ηλικίας 20 έως 23 χρόνων, οι οποίοι απολογούνται σήμερα. Πρόκειται για τον 21χρονο επιβάτη του δευτέρου αυτοκινήτου, του μαύρου αυτοκινήτου που φαίνεται στο γνωστό video από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης. Νωρίτερα απολογήθηκε ο 23χρονος οδηγός του συγκεκριμένου Ρενό, ο οποίος δήλωσε ότι πήγε μεν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει καθώς είδε ότι οι υπόλοιποι ήδη είχαν αρχίσει να υπαναχωρούν.

Ο δεύτερος από τους νεαρούς που απολογείται υποστηρίζει πως δεν έφτασε καθόλου στο σημείο, βγήκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε περιμετρικά του οχήματος. Το ίδιο αναμένεται να υποστηρίξει και ο τρίτος απολογούμενος στη σειρά, επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου.  Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απολογία του 25χρονου κατηγορούμενου, αποκαλούμενου “Αθηναίου” ο οποίος εχει υποδειχθεί απο τον 21χρονο ως αυτός που μαχαίρωσε τον Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες,  θα αρνηθεί και αυτός ότι σκότωσε τον 19χρονο ενώ θα υποστηρίξει πως αυτός κυνήγησε έναν φίλο του θύματος.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει φτάσει ακόμα όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 19χρονος εκτός από μαχαιριές δέχθηκε και ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Θεοδωρικάκος: Εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στη δολοφονική επίθεση

Ο κύκλος των ανακρίσεων συνεχίζεται εντατικά και αναμένεται να κλείσει τη Δευτέρα με την απολογία του 20χρονου, εκτός αν βρεθεί το δωδέκατο άτομο, ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που αναζητείται. Στην ύπαρξη αυτού του προσώπου αναφέρθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Τάκης Θεοδωρικάκος. «Είναι σε γνώση μας ότι υπάρχει άλλος ένας, ο οποίος είναι ύποπτος και θα συλληφθεί τις επόμενες ημέρες και με αυτό η αστυνομία θεωρεί ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των υπευθύνων για αυτή την αποτρόπαια πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3 -ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος