Δικηγόρος 24χρονης για βιασμό: Ίσως ταυτοποιηθεί και άλλο πρόσωπο (video)

Νέα κατάθεση καλείται να δώσει την ερχόμενη Παρασκευή η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι η κατάθεση θα γίνει παρουσία ψυχολόγου, για να μπορεί να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί η κατάθεσή της.

Ο κ. Ζιώγας αναφέρθηκε επίσης στην ιατροδικαστική εξέταση, η οποία όπως είπε έγινε την Κυριακή, 2 Ιανουαρίου, και δείχνει ότι στους μηρούς της υπάρχουν εκχυμώσεις. “Υπάρχουν σημάδια από βία, γιατί όπως ισχυρίστηκε, αφού δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν, δεν είχε τη δυνατότητα να προβάλει αντίσταση” είπε ο δικηγόρος.

Όσον αφορά στην τοξικολογική εξέταση τόνισε ότι τα αποτελέσματα αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης. Σημείωσε δε ότι η κατηγορία είναι βιασμός, αλλά ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκείψουν από την τοξικολογική εξέταση, ίσως αλλάξει.

Επανέλαβε ότι η 24χρονη αναφέρει τρία άτομα στην καταγγελία της, δεν έχει κάνει επώνυμες καταγγελίες, ενώ έχει αναγνωρίσει τον έναν. “Με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο μυαλό της ίσως ταυτοποιηθεί και άλλο πρόσωπο” πρόσθεσε.

Για τα περί κυκλώματος μαστροπίας, είπε ότι με τις καταγγελίες που έγιναν, δόθηκε η δυνατότητα σε άλλες παθούσες να μιλήσουν για σύχρονα ή παλαιότερα περιστατικά, βοηθώντας τις Αρχές να βρουν αν υπάρχει ή όχι κύκλωμα.

Σημείωσε μάλιστα ότι μετά από επικοινωνία με άλλες παθούσες, ενημερώθηκε για παρόμοια περιστατικά, για τα οποία μίλησε στις Αρχές και είναι έτοιμοι να υποδεχθούν αυτά τα περιστατικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος