Δικηγόρος 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική, αναμένονται οι τοξικολογικές – Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό (video)

“Η ιατροδικαστική έκθεση της 13ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της καταγγέλλουσας, δίχως να αποκλείονται ασελγείς πράξεις» δήλωσε ο Αθανάσιος Ζιώγας, συνήγορος της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτωντας ότι τηλεφωνικά του έχουν καταγγελθεί άλλες δύο περιπτώσεις βιασμών, με παρόμοιο τρόπο, το 2016 και το 2018.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Ζιώγας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της 24χρονης κοπέλλας που κατήγγειλε βιασμό, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ότι αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων, οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμα για να δει αν οι καταγγέλοντες έχουν ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της.

“Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Άρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο κ. Ζιώγας αναφέροντας ότι η πελάτισσά του έχει καταγγείλει τρία άτομα ότι αφού τις χορήγησαν εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες, την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από πάρτι.

Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό σε πάρτι

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα ότι προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Έχω ήδη μιλήσει στον Εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις το 2016 και 2018 που έφτασαν στο γραφείο. Ξεκίνησε μια πρωτοβουλία από δύο κυρίες. Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια. Οι κοπέλες που έχουν υποστεί τα ίδια να καταγγείλουν το γεγονός. Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος”, αποκάλυψε ο κ. Ζιώγας.

Σε εξέλιξη είναι δύο δικογραφίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Η μία αφορά υπόθεση αφορά την κατηγορία για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπίας και η άλλη αφορά την καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας.

Η 24χρονη μίλησε για όσα συνέβησαν στο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, τα άτομα που την κάλεσαν και όσους την οδήγησαν σε διαφορετικό δωμάτιο τελικά στην πρώτη της μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Δειτε επίσης

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα / ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος