Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το νέο πακέτο με ξεχωριστά αυτοκόλλητα Viber και το ertnews.gr δίνουν τον παλμό (οδηγίες – video)

Διαθέσιμα είναι ήδη τα νέα αυτοκόλλητα στο Viber, με τα οποία η επικοινωνία μεταξύ των θεατών των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στο Πεκίνο και μελών του καναλιού του ertnews.gr στο Viber γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να καταβάσετε στο Viber τα νέα αυτοκόλλητα 

Πρόκειται για έναν διασκεδαστικό, «πολύχρωμο» τρόπο για να εκφραστείτε στο Viber, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες χαριτωμένα αυτοκόλλητα έτσι ώστε να κάνετε τις συζητήσεις σας πιο ευχάριστες και δημιουργικές.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το νέο πακέτο με ξεχωριστά αυτοκόλλητα Viber και το ertnews.gr δίνουν τον παλμό (οδηγίες – video)

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της μεγάλης κοινότητας του ertnews.gr στο Viber για να ενηρώνεστε άμεσα και έγκαιρα από τον ενημερωτικό ιστότοπο της ΕΡΤ, τόσο για όλες τις εξελίξεις και τα highlights των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στο Πεκίνο, όσο και για τις όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, σε πραγματικό χρόνο.

Επισκεφθείτε το site του ertnews.gr για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι ειδήσεις για τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα. Η ενότητα αυτή μεταφέρει τις αγωνιστικές εξελίξεις αλλά και το γιορτινό κλίμα από το Πεκίνο, πάντα με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της ΕΡΤ.

Δείτε ακόμα:

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Βίντεο: Τραγούδησε στα ελληνικά τον «Ολυμπιακό Ύμνο» η κινέζικη χορωδία

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες – Βίντεο: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της τελετής έναρξης

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Φωτογραφίες από την τελετή έναρξης των αγώνων!

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος