Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο

Μία μπάλα βοήθησε τον 30χρονο Ιβάν που έδινε μάχη να επιβιώσει στη θάλασσα επί 19 ώρες ανοιχτά της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική να παραμείνει στην επιφάνεια του νερού και να σωθεί.

Ο 30χρονος κρατιόταν από τη δερμάτινη μπάλα κάθε φορά που κουραζόταν στην αγωνιώδη προσπάθεια του να σωθεί, όταν οι άνεμοι και τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα τον παρέσυραν βάζοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Η διάσωση του 30χρονου χθες (10/7) στη Χαλκιδική, γέμισε χαρά τόσο την οικογένειά του, που έσπευσε στην περιοχή για να πάρει μέρος στις έρευνες, όσο και τους άντρες του Λιμενικού και τους εθελοντές διασώστες που τον έβγαλαν από τη θάλασσα ζωντανό.

Αυτά ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά σε σχετική ανάρτηση ευχόμενη να βρεθεί σύντομα και ο τρίτος αγνοούμενος από τη Βόρεια Μακεδονία και να θέσει τέλος στην αγωνία των δικών του και των δύο φίλων του, που ευτυχώς βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο

Σύμφωνα με το voria.gr η μπάλα, που μάλιστα ήταν ελαφρώς ξεφουσκωμένη, είχε χαθεί, από δύο αδερφάκια που έκαναν με τους γονείς τους διακοπές στη Λήμνο. Τα παιδάκια που ζουν στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς τους, την είχαν χάσει παίζοντας στην παραλία Εβγάτης του νησιού, όταν την παρέσυραν στα βαθιά τα θαλάσσια ρεύματα.

Η χαρά και η έκπληξη της μητέρας των παιδιών ήταν μεγάλη, όταν είδε τη φωτογραφία της μπάλας… που έσωσε τον 30χρονο και κατάλαβε ότι ήταν η μπάλα που είχαν χάσει οι γιοι της, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υποβρύχιο drone θα συνδράμει στην επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό του 28χρονου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος