Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας στο Πρώτο: Γϊνεται τιτάνια προσπάθεια να μην φτάσει η φωτιά στην Ολυμπιακή Ακαδημία (audio)

«Υπάρχουν έντονοι άνεμοι που στρέφουν το μέτωπο προς την Ολυμπιακή Ακαδημία, γίνεται τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να μην περάσει το μέτωπο την κορυφογραμμή» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο Αντιπεριφειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Όπως είπε, τις πρώτες πρωινές ώρες υπήρξε σημαντική αναζωπύρωση κοντά στην αρχαία Ολυμπία και η δυσκολία έγκειται στο γεγονός πως ο άνεμος αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις και δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Την στιγμή αυτή επιχειρούν 5 εναέρια μέσα με συνεχείς ρίψεις και η προσπάθεια εστιάζεται στο να μην φτάσει η φωτιά στην Ολυμπιακή Ακαδημία.

Είναι σε εξέλιξη και μέτωπα προς άλλες τοπικές κοινότητες που έχουν εκκενωθεί από χθες, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος. «Έχουμε επικεντρωθεί εδώ για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον αρχαιολογικό χώρο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ