Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης στο Πρώτο για τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ: Δεν ήταν συνηθισμένος – Προκάλεσε εντύπωση (audio)

« Από τον δυνατό σεισμό, ο οποίος δεν ήταν συνηθισμένος, προκλήθηκε μεγάλη ανησυχία στον κόσμο. Μας έκανε εντύπωση. Διήρκησε από 6 έως 10 δευτερόλεπτα», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηρακλείου Κρήτης, Μαρίνος Παττακός, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Στο Πρώτο αλλιώς» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εικόνα για τυχόν ζημιές. Έχουμε δεχθεί τηλεφώνημα από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, ο οποίος ζητά οδηγίες καθώς τα παιδιά έχουν βγει τρομαγμένα στα προαύλια των σχολείων. Περιμένουμε οδηγίες από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Τα παιδιά θα μείνουν έξω από τις τάξεις, μέχρι να έχουμε καλύτερη πληροφόρησης, και ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου», επισήμανε.

Το ίδιο, όπως είπε, ισχύει και για πολλούς εργαζόμενους, ενώ αρκετοί κάτοικοι του Ηρακλείου βγήκα θορυβημένοι στους δρόμους.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος