56χρονος για παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη: “Απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι”

Array
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, δικάζεται σήμερα 2/6/2021, έπειτα από 24ωρη αναβολή, ο 56χρονος που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης, με βαρύτατες κατηγορίες. Ο καθηγητής ΕΠΑΛ, ισχυρίστηκε ότι δεν παρενόχλησε την κοπέλα και ότι ήταν ένα απλό φλερτ. Στο μεταξύ, ακόμη μία δικογραφία διαβιβάστηκε το πρωί στην Εισαγγελία που αφορά την καταγγελία μίας 20χρονης, η οποία υποστηρίζει πως παρενοχλήθηκε από τον ίδιο άντρα, τον προηγούμενο μήνα, στα Πεύκα.
Ο 56χρονος παραμένει από χθες σε κράτηση και είναι αντιμέτωπος με δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, είπε πως ο πελάτης του κατηγορείται για απειλή και απόπειρα παράνομης βίας, καθώς το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τα όσα κατέθεσε ο πατέρας της 16χρονης.

Σχολιάζοντας το «απλά έκανα χοντροκομμένο καμάκι» που υποστήριξε ο πελάτης του στην απολογία του, τόνισε ότι η πράξη του είναι ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομη, αφού δεν έχει γίνει χρήση βίας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος