Δικηγόρος 56χρονου για παρενόχληση 16χρονης: Πρόκειται για παρεξήγηση-Είναι άκομψος ο τρόπος που φλερτάρει

Array

Η ψύχραιμη αντίδραση ενός 16χρονου κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχλησή  της οδήγησε στην σύλληψη ενός 56χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από την καταγγελία της, άλλες δύο κοπέλες κατέθεσαν ότι τις είχε παρενοχλήσει. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η ανήλικη, μαθήτρια της πρώτης λυκείου, ο 56χρονος της ζήτησε επιτακτικά να μπει στο αυτοκίνητό του για να την πάει ο ίδιος, όταν η 16χρονη του ζήτησε βοήθεια για να βρει τον δρόμο για το σχολείο της, καθώς είχε μπερδευτεί.  Ο 56χρονος, εν ενεργεία καθηγητής ΕΠΑΛ, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, καθώς διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη βία και απειλή. Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή να δικαστεί αύριο 2/6/2021 στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι τη δίκη.

Ο πατέρας της κοπέλας είπε ότι το παιδί του “κοντοστάθηκε, τον ρώτησε μήπως ξέρει κάποιο δρομάκι να την βοηθήσει, της είπε να την πάει αυτός με το αυτοκίνητό του , το παιδί έφυγε, πήγε σε ένα στενό, το ακολούθησε, έγινε πιο επιτακτικός, της είπε μπες μέσα θα σε πάω”.
Η νεαρή, μαθήτρια πρώτης λυκείου, είχε χάσει το λεωφορείο που παίρνει συνήθως για το σχολείο της στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστεί. Όπως κατήγγειλε, όταν ζήτησε τη βοήθεια του 56χρονου, εκείνος προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του.
Το παιδί  φοβήθηκε, μπήκε σε καφετέρια και πήρε τηλέφωνο στον πατέρα του.
Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.
Χάρις στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας αλλά και την αντίδραση της οικογένειας, ο 56χρονος συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε παρενοχλήσει κι άλλες νεαρές κοπέλες» στο κοντινό παρελθόν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για δύο 20χρονες  που κατήγγειλαν ότι τις παρενόχλησε στις αρχές του προηγούμενου μήνα, στην περιοχή των Πεύκων.Ο δικηγόρος του 56χρονου, υπογραμμίζει ότι ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο περιστατικό και ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Σε ό,τι αφορά τo γεγονός ότι ο 56χρονος φέρεται στο παρελθόν να παρενόχλησε και δύο άλλες κοπέλες,  το αποδίδει στο ότι είναι άκομψος στο φλερτ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ