Φεστιβάλ Πνευστών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη με τους Μ. Τρούλλο και L. Maisky

Στις 4 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ., το κοινό της Θεσσαλονίκης θα μπορέσει να απολαύσει στο Μέγαρο Μουσικής το Ρεσιτάλ για φαγκότο & πιάνο, «None but the lonely heart», με τον Μαυρουδή Τρούλλο στο φαγκότο, και την Lily Maisky στο πιάνο. Επίσης, θα ακουστούν έργα μεγάλων συνθετών, όπως του Tchaikovsky ,του Rachmaninoff κ.α.

Η Lily Maisky καταξιώνεται ως μια εξαιρετική πιανίστρια, που έχει πραγματοποιήσει εμφα-νίσεις σε συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και συχνά περιοδεύει στην Άπω Ανατολή, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχει ερμηνεύσει κοντσέρτα υπό τη διεύθυνση σπουδαίων μαέστρων όπως ο Leonard Slatkin, ο Thomas Sanderling κ.α. Επιπλέον, έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους υψηλού κύρους, ό-πως, μεταξύ άλλων, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου και στο Musikverein and Concerthaus της Βιέννης.

Ο πολυβραβευμένος, Μαυρουδής Τρούλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς φαγκότου, ξεκίνησε από την ηλικία των 13 το ταξίδι του στην μουσική και μόλις στα 18 του χρόνια έκανε την πρώτη του σόλο εμφάνιση. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε μεγάλες αίθουσες της Ευρώπης, όπως το Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής στο Παρίσι, ενώ επίσης διδάσκει μουσική και φαγκότο στην Δημοτική Ακαδημία Μουσικής Woord en Dans στην σχολή Sint-Pieters Woluwe στις Βρυξέλλες.

Τιμές Εισιτηρίων 20€, 15€, 10€ (μειωμένο)

Περισσότερες πληροφορίες https://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=3122

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος