Ζάκυνθος-Στ.Κοντονής: Η πολιτικά ανύπαρκτη ΝΔ μιλάει για πλημμύρες και σκουπίδια

Με απάντηση του σε ανακοίνωση της ΝΔ για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο ο τοπικός βουλευτής και υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η απόλυτη ανυπαρξία της ΝΔ στις περιόδους που κυβέρνησε τη χώρα ως προς την υλοποίηση ζωτικών έργων για τη Ζάκυνθο μετατρέπεται σήμερα σε πληθωρισμό δηλώσεων και ανέξοδων καταγγελιών. Δυστυχώς, η ΝΔ, στον βωμό μικροκομματικών συμφερόντων, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού συμπολίτη μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που χτύπησαν το νησί το τελευταίο Σαββατοκύριακο».

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κ.Κοντονής, «οι πολίτες της Ζακύνθου, έχουν βιώσει πολύ καλά τη γενικευμένη αδράνεια και εγκατάλειψη από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Έχουν βιώσει την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, την πλημμελή συντήρηση των οδικών δικτύων και των αποχετευτικών συστημάτων, αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στη δημοτική αρχή».
Ως προς το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, σύμφωνα με τον κ.Κοντονή, «εδώ και δύο χρόνια, η δημοτική αρχή -με τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στο νησί να κατέχουν θέσεις αντιδημάρχων- διαβεβαιώνει τους πάντες ότι έχει λύσει το πρόβλημα. Η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή που ζούμε το τελευταίο διάστημα με τα σκουπίδια στους δρόμους, καθώς δεν έγινε καμία κίνηση, πέρα από μια συνεχή μετάθεση της χωροθέτησης, μετάθεση που απέβη καταστροφική για τη Ζάκυνθο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος