Ζάκυνθος: Παραιτήθηκαν με αιχμές τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Ναυαγίου

Στην -μετ’ αιχμών- παραίτηση των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης του Ναυαγίου, οδήγησε η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορευτεί η πρόσβαση στην περιοχή και από θαλάσσης και από την ξηρά.

Μάλιστα ο παραιτηθείς από την επιτροπή, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Ν. Τσίπηρας, μιλώντας στην ΕΡΤ Ζακύνθου, άφησε αιχμές για πιθανές σκοπιμότητες και ζητά να γίνει δεύτερη αυτοψία από άλλον φορέα εκτός το ΟΑΣΠ.

Η επιστολή παραίτησης των μελών της Επιτροπής είναι η εξής: Προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου Ζακύνθου. 16 Μαρτίου 2023 | Ζάκυνθος Κυρία Πρόεδρε Με έκπληξη μάθαμε από τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι επήλθε το κλείσιμο του Ναυαγίου στο σύνολό του. Σε συνδυασμό με την μη υλοποίηση των προτάσεων μας για τα απαιτούμενα έργα ασφαλείας , που θα έπρεπε να έχουν ήδη γίνει και θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τις αρνητικές εξελίξεις, εκτιμούμε ότι δεν έχει πλέον νόημα η συμμετοχή μας στην επιτροπή και σας δηλώνουμε την παραίτησή μας.

Με Εκτίμηση Τακτικά Μέλη Ανδρέας Μαρινάκης Νικόλαος Τσίπηρας Αναπληρωματικά Μέλη Γιώργος Μοθωναίος Νικόλαος Γιακουμέλος Θεόδωρος Τσουκαλάς.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος