Ζάκυνθος-ΝΔ: Αφαντος ο Κοντονής στις πλημμύρες-Λέει ψέματα για τα σκουπίδια

Σε απάντηση της, προς τον βουλευτή Ζακύνθου και υπουργό Δικαιοσύνης, η τοπική ΝΕ της ΝΔ, αναφέρει ότι ενώ το νησί δοκιμάστηκε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, εντούτοις ο κ.Κοντονής έλαμψε δια της απουσίας του και τώρα προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αποδίδοντας ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μάλιστα, η ΝΔ στη Ζάκυνθο, ερωτά τον κ.Κοντονή, αν γνωρίζει ότι ο αντιπλημμυρικός σχεδιασμός είναι ευθύνη της Περιφέρειας, αλλά και τι έκαναν «οι σύντροφοι του» στην Π.Ε Ζακύνθου.

«Μιλάτε για μικροκομματικό συμφέρον όταν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας καθυστερούν τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να μένουν στους δρόμους», τονίζει η τοπική οργάνωση απευθυνόμενη στον κ.Κοντονή, προσθέτοντας την χαρακτηριστική ερώτηση «αν πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν έχετε βάλει το χέρι σας».

Επίσης, η ΝΕ της ΝΔ, συνεχίζει τα ερωτήματα στον κ.Κοντονή, όπως, αν είναι τυχαίο ότι μετά τη σύσκεψη που έκανε στο υπουργείο, ακούγεται έντονα από τοπικά ΜΜΕ πως θα επιλεγούν οι Ορθωνιές ή το Γαλάρο για τη μεταβατική επεξεργασία των απορριμμάτων.

«Προσπαθώντας να δικαιολογηθείτε στην κοινωνία, λέτε ότι η παρέμβασή σας στο ΣτΕ είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή αυστηρών περιβαλλοντικών όρων για την επεξεργασία στον Λίβα», τονίζει στη συνέχεια η τοπική οργάνωση, κάνοντας λόγο για ψέματα, αφού, υποστηρίζει πως, «η έγκριση περιβαλλοντικών όρων δεν άλλαξε από καμία απόφαση του ΣτΕ».

Τέλος, η ΝΕ της ΝΔ, επισημαίνει, πως, «λέτε ότι εξασφαλίσατε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την προσωρινή διαχείριση. Ψέματα και πάλι. Τα 2,5 εκατομμύρια εξασφαλίστηκαν με κυβέρνηση της ΝΔ και με υπουργό τον Κώστα Σκρέκα. Κύριε Κοντονή αφήστε τα ψέματα και βγείτε στην κοινωνία να πείτε την αλήθεια. Η Ζάκυνθος δεν σας αντέχει άλλο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος