«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών

«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων ΟλυμπιονικώνΕπίσκεψη στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ.Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος είδε από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται εκεί τόσο από τον εργολάβο για την τοποθέτηση του ταρτάν στον στίβο, όσο όμως και της ΔΕΗ που κάνει αύξηση της ισχύος για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του γηπέδου στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού.

«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων ΟλυμπιονικώνΣύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Δήμαρχος, συνεννοήθηκε με τον υπεύθυνο του σταδίου, κ. Νίκο Γκούσκο, και με τον ανάδοχο για κάποιες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, στη Λευκάδα (στο πλαίσιο της εκδήλωσης που αφορούσε την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ως επίτιμου δημότη του νησιού) και συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα να ανέβει στην Αθήνα, ώστε να γίνει συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Αθλητισμού για τα άλλα δύο μεγάλα έργα της Ζακύνθου, που είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και το κολυμβητήριο.

«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών«Αυτοψία» Δημάρχου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος