Ζάκυνθος: Δήλωση στήριξης σε δήμαρχο – βουλευτή από Αντ. Αντίοχο

«Από την ανάληψη των καθηκόντων μου στην παρούσα δημοτική αρχή στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου τον δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά, καθώς και τον φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, αλλά και τον βουλευτή Ζακύνθου, προκειμένου να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας», επισημαίνει με ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος Αρτεμισίων Αντώνης Αντίοχος-Μπαλιακράς.

«Δεν υπάρχει πλέον, για κανέναν από εμάς, χρονικό περιθώριο για άστοχες κινήσεις σε θέμα υγείας, περιβάλλοντος και υλοποίησης έργων υποδομής που αφορούν το νησί μας», προσθέτει ο κ. Αντίοχος. «Οποιαδήποτε ανακοίνωση ή ενέργεια που υπονομεύει και απειλεί να καταστρέψει τη συνεργασία όλων των φορέων στα θέματα αυτά, με βρίσκει αντίθετο και είναι καταδικαστέα. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι το έργο μας για το οποίο μας επέλεξε ο Ζακυνθινός λαός και για το οποίο θα λογοδοτήσουμε», αναφέρει τέλος ο κ.Αντίοχος, ο οποίος να σημειωθεί πως ήταν αναπληρωτής δημάρχου αλλά ο κ.Κολοκοτσάς τον αντικατέστησε με τον αντιδήμαρχο Λαγανά Αναστάσιο Μποτώνη.

Πάντως αποτελεί κοινό μυστικό πως ο κ.Αντίοχος εδώ και πολύ καιρό έχει τη δική του γραμμή που συχνά δεν συμπίπτει με αυτή της δημοτικής αρχής και ενώ δηλώνει ότι στηρίζει τον δήμαρχο την ίδια ώρα τονίζει ότι στηρίζει και τον τοπικό βουλευτή Σταύρο Κοντονή όταν όπως είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο πολιτικών ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και όχι μόνο.

Να αναφερθεί, τέλος, ότι ο κ.Αντίοχος ήταν από τους πρώτους που παρουσιάστηκε στο γραφείο του βουλευτή στη Ζάκυνθο, την περασμένη Παρασκευή και λίγο πριν ο δεύτερος και με την ιδιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης, παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ αισθητή ήταν η παρουσία του αντιδημάρχου Αρτεμισίων στην πολιτική εκδήλωση το ίδιο βράδυ στο νησί, με αφορμή τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας και με κεντρικό ομιλητή τον κ.Κοντονή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος