Ζάκυνθος-Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Κατηγορηματικό ΟΧΙ σε μειώσεις στις αναπηρικές συντάξεις»

Τροπολογία με όλες τις προτάσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. για το ασφαλιστικό στάλθηκε στη βουλή, όπως είχε δεσμευτεί ο Ζακυνθινός πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

«Σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα και οι φορείς του, καλούν όλους τους βουλευτές να καταθέσουν έγκαιρα την τροπολογία, ενόψει της συνέχειας της συζήτησης στη βουλή και της ψήφισής του επίμαχου νομοσχεδίου από την ολομέλεια», επισημαίνει η Ε.Σ.Α.μεΑ.
«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να μη συμπράξουν στην κατακρεούργηση των αναπηρικών συντάξεων, να σεβαστούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους ζητούν από τους εκπροσώπους τους στη βουλή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέψουν να μειωθούν οι συντάξεις των φτωχότερων των φτωχών (άρθρα 7, 27 και 96)».
Αυτό είναι το μήνυμα του κ.Βαρδακαστάνη, ο οποίος, μάλιστα, σε ομιλία του στη βουλή είχε τονίσει ότι: «Οφείλουμε να διαπιστώσουμε πως βιώνουμε μια διαδικασία ραγδαίας υποχώρησης του κοινωνικού κράτους. Αν δούμε το ασφαλιστικό κάτω από αυτό το πρίσμα, εάν δεν προσέξουμε πως θα νομοθετήσουμε, θα δημιουργήσουμε περισσότερη φτώχεια, περισσότερες διακρίσεις, εξαθλίωση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος