Χ. Αθανασίου, Π. Παρασκευαΐδης και Μ. Κομνηνάκα οι βουλευτές του νομού Λέσβου στη νέα βουλή (βίντεο)

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την ΝΔ, ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Μαρία Κομνηνάκα από το ΚΚΕ, είναι οι νέοι βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τον νομό Λέσβου στη νέα Βουλή.

Έξω από το περίπτερο της ΝΔ στην προκυμαία της Μυτιλήνης αμέσως μετά την εκλογή του και εν μέσω πανηγυρισμώ,ν ο Χαράλαμπος Αθανασίου, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του νομού για την στήριξή τους στο πρόσωπό του και την ΝΔ, τόνισε ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε.  Η Λέσβος αλλάζει και θα την αλλάξουμε αυτή είναι η δέσμευσή μου από την πρώτη στιγμή και θα την τηρήσουμε στο ακέραιο».

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης δήλωσε συγκινημένος «για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Λεσβιακός λαός στο πρόσωπό μου και στο ΠΑΣΟΚ. Η επιτυχία ανήκει σε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο. Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα στο νησί και θα αγωνιστούμε για να δώσουμε ελπίδα στο λαό».

Στην πρώτη δήλωσή της μετά την εκλογή της η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα τόνισε ότι το ΚΚΕ έδωσε μια μεγάλη μάχη και κατάφερε να εκλέγει ξανά κουμουνιστή βουλευτή στο νομό Λέσβου. «Από αύριο θα είμαστε και πάλι στο δρόμο μέσα στους κοινωνικούς αγώνες όπως είμασταν μέχρι σήμερα».

Εκτός βουλής έμεινε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, ο οποίος σε δήλωσή του κάνει λόγο για ένα «οδυνηρό αποτέλεσμα, όμως ο αγώνας δεν τελειώνει απόψε. Το επόμενο διάστημα θα εκτιμήσουμε στα συλλογικά μας όργανα τι έφταιξε για την αποψινή μας ήττα και την επικίνδυνη συντηρητική στροφή της κοινωνίας που καταγράφηκε στα εκλογικά αποτελέσματα. Θα χαράξουμε όλοι και όλες μαζί με αποφασιστικότητα τους αναγκαίους νέους δρόμους και τις απαραίτητες ριζικές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στο κόμμα μας, για να ανασυγκροτηθεί γρήγορα ως πρωταγωνιστική δύναμη της προοδευτικής παράταξης της πατρίδας μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος