Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην η Μυτιληνιά αθλήτρια Όλγα Φιάσκα

Με τέσσερις αθλήτριες συμμετέχει η χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, ανάμεσά τους και η Μυτιληνιά  Όλγα  Φιάσκα από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην θα γίνει το Σάββατο 27 Μαρτίου στην Αττάλεια της Τουρκίας και η χώρα μας θα λάβει μέρος με τις: Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΓΣ Βέλος Παλαιού Φαλήρου), Χριστίνα Παπαδοπούλου (Πανελλήνιος ΓΣ), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) και Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή).

Στο σύνολο τους οι αθλήτριες μας θα πάρουν θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην. Όπως σημειώνει ο ΣΕΓΑΣ Λέσβου, “τόσο η Όλγα Φιάσκα όσο και η Κυριακή Φιλτισάκου προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Μεγάρων, εκεί όπου και οι δύο, εξασφάλισαν τα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με την Φιάσκα να σημειώνει 1.36.53 στα 20χλμ. βάδην και τη Φιλτισάκου 2.55.15 στα 35χλμ. βάδην. Η Τσινοπούλου είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού βρίσκεται στην 55η θέση του ολυμπιακού ράνκινγκ στο σύνολο των 60 αθλητριών που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 1.31.39 από την περσινή σεζόν, επίδοση που θα επιδιώξει να προσεγγίσει. Το ατομικό της ρεκόρ θέλει να βελτιώσει η Παπαδοπούλου, το οποίο είναι 1.36.33 από τον Μάρτιο του 2020, προκειμένου να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση. Στο σύνολο τους οι πρωταθλήτριες μας διαθέτουν τις ικανότητες να διεκδικήσουν επιδόσεις που θα της ανεβάσουν ακόμη περισσότερο στο παγκόσμιο ράνκινγκ και παράλληλα να τις φέρουν ακόμη κοντά σε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος