Στη Μυτιλήνη το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Από το Μαϊάμι έφτασαν σήμερα στη Μυτιλήνη 310 επισκέπτες με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που άνοιξε την τουριστική σεζόν στο νησί.

Το κρουαζιερόπλοια  Insignia της εταιρείας Oceania Cruises, έφτασε το πρωί της Κυριακής των Βαίων στη Μυτιλήνη και οι επιβάτες αλλά και αρκετοί από τα 390 μέλη του πληρώματος βγήκαν με λάντζες στο λιμάνι. Αν και υπό βροχή οι επισκέπτες του Insignia , έκανα τη βόλτα τους στην πόλη, όπου σήμερα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε πριν από 35 μέρες από το Μαιάμι, έπιασε Κωνσταντινούπολη, Μυτιλήνη και στις 5:00 το απόγευμα θα αναχωρήσει για Πειραιά και ακολούθως Σαντορίνη.

Όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Πίκουλος «φέτος έχουν προγραμματιστεί άλλες 19 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων αλλά επιβάλλεται δημιουργηθεί ασφαλής ντόκος πρόσδεσης αυτού του μεγέθους των πλοίων, κάτι που ζητάνε και οι ίδιες οι εταιρίες που διαχειρίζονται την κρουαζιέρα. Στη Μυτιλήνη το θέμα αυτό βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων πάνω από 20 χρόνια αλλά επί του παρόντος αν δεν προχωρήσει το master plan που μόλις πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος