Στη Λέσβο ο Υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Τρίτη τη Μυτιλήνη, όπου παρέστη στην τελετή αλλαγής Διοίκησης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) από τον Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, στο Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ Σ.Σ.), Υποστράτηγο Δημήτριο Τσιπίδη.

Στη Λέσβο ο Υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής

Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης, Δημήτριο Κουρσουμπά, όπου συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η πανδημία και το μεταναστευτικό, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει για μια ακόμη φορά τη θέση της Περιφερειακής Αρχής, μεταφέροντας παράλληλα την βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου για πλήρη αποσυμφόρηση των νησιών και την αντίθεση τους για την κατασκευή μόνιμης δομής.

Στη Λέσβο ο Υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης ΣτεφανήςΑπό την πλευρά του ο κ. Στεφανής ζήτησε τη συνεργασία του Περιφερειάρχη ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών. Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Υποδέχτηκα σήμερα τον Υφυπουργό κ. Στεφανή με τον οποίον συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας. Τον συνεχάρην για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο θέμα της φύλαξης των συνόρων μας και παράλληλα του μετέφερα την βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και την δική μου, οι οποίοι αντιτίθενται στην δημιουργία νέων μόνιμων δομών στα νησιά μας».

Στην συνέχεια ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Ευστράτιο Κύτελη, τον αντιδήμαρχο Γέρας, Παράσχο Μανούσο, τον πρόεδρο Κοινότητας Μόριας, Ιωάννη Μαστρογιάννη και τον πρόεδρο Κοινότητας Παναγιούδας, Ευάγγελο Βιόλατζη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος