Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Τρίτη τη Μυτιλήνη, όπου παρέστη στην τελετή αλλαγής Διοίκησης της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) από τον Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, στο Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ Σ.Σ.), Υποστράτηγο Δημήτριο Τσιπίδη.
Κατά την παραμονή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Κρίσης, Δημήτριο Κουρσουμπά, όπου συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, όπως η πανδημία και το μεταναστευτικό, με τον Περιφερειάρχη να τονίζει για μια ακόμη φορά τη θέση της Περιφερειακής Αρχής, μεταφέροντας παράλληλα την βούληση των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου για πλήρη αποσυμφόρηση των νησιών και την αντίθεση τους για την κατασκευή μόνιμης δομής.

Στην συνέχεια ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Ευστράτιο Κύτελη, τον αντιδήμαρχο Γέρας, Παράσχο Μανούσο, τον πρόεδρο Κοινότητας Μόριας, Ιωάννη Μαστρογιάννη και τον πρόεδρο Κοινότητας Παναγιούδας, Ευάγγελο Βιόλατζη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
