Σάμος: Τους συνέλαβαν για οπλοκατοχή

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη, στη Σάμο, ένας αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού .

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου και κατασχέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser). Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Εξάλλου συνελήφθη,  στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος , ένας  αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης φθορών ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 34χρονος, χθες το απόγευμα, προκάλεσε φθορές σε γραφείο υπηρεσίας, αρμόδιας για τη διαχείριση αλλοδαπών,  ενώ παράλληλα διατάραξε με ενέργειές του την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος