Σάμος: Συνεδριάζει η επιτροπή ανασυγκρότησης της Σάμου

Για τρίτη φορά συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου η Γνωμοδοτική Επιτροπή Παρακολούθησης της Πορείας Ανασυγκρότησης της Σάμου μετά τον σεισμό. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή συστάθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου .

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι να κωδικοποιηθούν οι μέχρι σήμερα προτάσεις και τα υπομνήματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν συνεπεία του σεισμού.

Στόχος της επιτροπής είναι να ολοκληρωθεί η σύνταξη λεπτομερούς , αξιόπιστου και αντικειμενικού τελικού υπομνήματος που θα απεικονίζει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα, έναν περίπου χρόνο μετά τον φονικό και καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της Σάμου και θα καταγράφει όλες τις, κατά την άποψή των συμμετεχόντων, προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της.

Το Υπόμνημα της Επιτροπής θα τεθεί ως θέμα συζήτησης στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου για λήψη αποφάσεων και δρομολόγηση των απαραίτητων δράσεων προς αντιμετώπιση των εκκρεμών προβλημάτων από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου του 2020.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος