Σάμος: Προβληματισμός από την αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε Πυθαγόρειο και Σάμο την Τρίτη και Την Τετάρτη 27 και 28 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Το πρώτο με τραυματίες ένα ζευγάρι νεαρών Ολλανδών σημειώθηκε στην περιοχή του αεροδρομείου στο Πυθαγόρειο όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία Ελληνίδα.

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του.

Επίσης για άλλη μία φορά τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου στην οποία πολλοί οδηγοί έχουν χάσει τη ζωή τους. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος του Κέντρου Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” της ΑΡΣΙΣ μία οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα ενώ έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία μετά από λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σάμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος