Σάμος: Προσπάθησε να τις εξαπατήσει μέσω τηλεφώνου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση για δύο περιπτώσεις απόπειρας απάτης, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου διμήνου, σε βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, στη Σάμο.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στην πρώτη περίπτωση, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με 71χρονη ημεδαπή, προσποιούμενος τον υπάλληλο τραπεζικού καταστήματος στη Σάμο και προσπάθησε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι μπορούσε να διαφυλάξει καταθέσεις της, από επικείμενη πτώχευση της τράπεζας.

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταγγελία, άγνωστος δράστης, χρησιμοποιώντας όμοια μέθοδο, επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα, από μία 88χρονη ημεδαπή.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος