Σάμος: Μάγεψε για άλλη μια χρονιά το IREON MYSIC FESTIVAL

Για 17η χρονιά και μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας το IREON MYSIC FESTIVAL κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες θεατές, που αποθέωσαν τους καλλιτέχνες που επί τρεις ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε την Κυριακή 7 του Αυγούστου και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 του μήνα.

Την πρώτη ημέρα επί σκηνής βρέθηκαν οι Blend Mishkin & Roots Evolution και ο Εισβολέας. Η δεύτερη βραδιά ξεκίνησε με μια μαγευτική παρουσία της Λαϊκής Ορχήστρας Σάμου, με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Σαμιώτη τραγουδιστή και συνθέτη, Κώστα Ρούκουνα. Το μεγάλο όνομα της βραδιάς ακολούθησε για να απογειώσει τον ενθουσιασμό, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι καταπληκτικοί μουσικοί του, τα υπέροχα τραγούδια του η σκηνική του παρουσία και επικοινωνία με το κοινό. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με την παρουσία των Magic De Spell και των 1000mods που ξεσήκωσαν το κοινό αφήνοντας μία προσμονή για την επόμενη χρονιά που θα είναι και το έτος ενηλικίωσης του Ireon Music Festival.

Να σημειώσουμε ότι η πρωτοβουλία για την έναρξη του Φεστιβάλ ξεκίνησε από τους λίγους επαγγελματίες της περιοχής του Ηραίου και έχει καταφέρει πλέον να καθιερωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, ως ένα από τα μεγαλύτερα ροκ φεστιβάλ που συγκεντρώνει τουρίστες από όλο τον κόσμο που επιλέγουν το νησί για διακοπές την περίοδο διεξαγωγής του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος