Σάμος: Έλεγχο στα σχολικά κτίρια πραγματοποιεί κλιμάκιο της ΚΤΥΠ

Κλιμάκιο της ΚΤ.ΥΠ (κτιριακές υποδομές) επισκέφτηκε την Σάμο με σκοπό τον έλεγχο όλων των σχολικών κτιρίων που έχουν υποστεί μικρές η μεγάλες ζημιές από τους σεισμούς.

Αρχικά στο Δήμο Δυτικής Σάμου το κλιμάκιο επισκέφτηκε το κτίριο της Πορφυριάδας Σχολής Καρλοβάσου που στεγάζει το 1ο Δημοτικό Σχολείο συνοδεύομενο από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Λυμπέρη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαλσαμίδη Γιάννη και τη μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Ράνια Κούκουρα .

Το κλιμάκιο που αποτελούνταν από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Προγραμματικών Συμβάσεων και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών της ΚΤΥΠ κ. Θεόδωρο Ηλιόπουλο και το Διευθυντή μελετών έργων κ. Δημήτρη Φιλιππάκο, διαπίστωσε και διαβεβαίωσε με παρούσα τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μοσχογιάννη Δέσποινα, την καταλληλόλητα του κτιρίου για τη λειτουργία της σχολικής μονάδας και την ασφάλεια των μαθητών και των δασκάλων.

Αναφορικά με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου το ίδιο κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Μητσό επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο των Μυτιληνιών , το 2ο νηπιαγωγείο της πόλης ενώ αναμένεται να συνεχιστούν οι επισκέψεις στα υπόλοιπα σχολεία .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος