Πρoβολή της Λέσβου στη Γαλλία ως προορισμός Εναλλακτικού Τουρισμού

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνεχίζει την προσπάθεια προβολής της φυσικής κληρονομιάς της Λέσβου που έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO!

Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές στο Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop με συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων και φορέων του τουρισμού από το Βέλγιο, την Πολωνία και τη Γερμανία, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συνεχίζει τις δράσεις προβολής της Λέσβου στην τουριστική αγορά της Γαλλίας.

Οι δράσεις προβολής πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop» που υλοποιείται διαδικτυακά από 13 έως 15 Απριλίου 2021. Τα Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshops απευθύνονται σε επαγγελματίες και προορισμούς που επιθυμούν τουριστικές δραστηριότητες 365 ημέρες το χρόνο, διεθνή δικτύωση αλλά και τις βέλτιστες προοπτικές ανάπτυξης για την επιχείρηση και τον τόπο τους.

Η επιλογή της γαλλικής αγοράς δεν είναι τυχαία. Γίνεται με γνώμονα, τόσο της ιδιαίτερης δυναμικής της ίδιας της χώρας, το ενδιαφέρον αυτής για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, όσο και της επιθυμίας σημαντικού αριθμού ελληνικών επιχειρήσεων να διεισδύσουν στην αγορά αυτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος