Παρεμβάσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας από το Δήμο Μυτιλήνης

Παρεμβάσεις του Δήμου, που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, δημοτικά συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας διαμορφώνουν ράμπες σε πεζοδρόμια και περάσματα σε νησίδες, προκειμένου να είναι δυνατή η ασφαλής χρήση τους από Άτομα με Αναπηρία ή κινητικά προβλήματα, όπως επίσης και από κατοίκους και επισκέπτες με παιδικά καρότσια κλπ.

Παρεμβάσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας από το Δήμο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με ίδιους πόρους και μέσα πραγματοποιούμε στοχευμένες παρεμβάσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας, σε κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος. Σημαντικός παράγοντας για το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν η πρόσφατη ενίσχυση του Τμήματος Αυτεπιστασίας με προσωπικό που προσλήφθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Απασχόλησης Ανέργων 55 άνω της ΔΥΠΑ, η συμβολή των οποίων είναι σημαντική σε ένα μεγάλο εύρος παρεμβάσεων του Δήμου μας».

Παρεμβάσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας από το Δήμο Μυτιλήνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος