Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στην Σάμο του Κυριάκου Βελόπουλου

Με επίσκεψη στο Καρλόβασι ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στην Σάμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος περπάτησε τον εμπορικό δρόμο και είχε συνομιλία με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί αναφέρθηκε στο θέμα της έξαρσης της πανδημίας κατηγορώντας την κυβέρνηση «ότι απέτυχε παταγωγδώς να διαχειριστεί την πανδημία» ενώ άφησε σαφείς αιχμές ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει στοιχεία έξαρσης συνήθως πριν από εθνικές εορτές ή από θρησκευτικές. «Αυτό πρέπει να προσέξουν κάποια στιγμή λίγο στη ΝΔ, γιατί φαίνεται ότι ο κορωναϊός έχει έξαρση μόνο όταν υπάρχουν εθνικές εορτές και όταν υπάρχουν θρησκευτικές εορτές» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δημοσιοποίηση του «Πόθεν Έσχες» του λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει «ότι τον έλεγχο των «Πόθεν Έσχες» δεν τον κάνει η Βουλή. Τον κάνει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, τα δύο κόμματα δηλαδή τα πρώτα, μαζί με δικαστές και ανεξάρτητες αρχές που διορίζει η κυβέρνηση.

«Υπάρχει μία άτυπη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και απορώ πώς ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει θέματα που αφορούν βουλευτές υπουργούς της ΝΔ σε σχέση με τα «πόθεν έσχες» τους, όταν γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι στην επιτροπή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζουν για τη νομιμότητα ή μη των «πόθεν έσχες». Θέλω δηλαδή να πω το εξής: Φτάνει πια η υποκρισία. Ατύπως συγκυβερνούν και μην μας λένε ότι τα πόθεν έσχες ελέγχθηκαν γιατί δεν ελέγχθηκε κανένα «πόθεν έσχες»δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος