Μυτιλήνη: Πρώτο δρομολόγιο από τη Σμύρνη με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους (βίντεο)

Το πρώτο δρομολόγιο που θα συνδέει απευθείας τη Σμύρνη με τη Μυτιλήνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή. Το πλοίο τύπου καταμαράν, έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι μεταφέροντας τους πρώτους 49 επιβάτες, όλοι τους τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι.

Μυτιλήνη: Πρώτο δρομολόγιο από τη Σμύρνη με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους (βίντεο)

Κατά την διάρκεια παραμονής του γκρουπ θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τουριστικούς προορισμούς της Λέσβου και θα γίνουν επαφές με τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού, με σκοπό να διαμορφωθούν ελκυστικά πακέτα διακοπών τόσο για τη Λέσβο όσο και για την Σμύρνη.

Στο σύνολό τους οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες έχουν επισκεφτεί πολλές φορές το νησί, ενώ αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της σύνδεσης, καθώς συντομεύει ο χρόνος ταξιδιού, χωρίς να χρειάζεται ο επισκέπτης οδικώς να μεταβεί στο Αϊβαλί, σε μια δίωρη διαδρομή και στη συνέχεια να ταξιδέψει για Λέσβο.

Το καταμαράν είναι 400 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας Izdeniz ανήκει στο δήμο της Σμύρνης και θα πραγματοποιεί δυο δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Στο επόμενο δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικό ταξίδι στο Πλωμάρι, όπου θα λειτουργήσει νέα πύλη εισόδου στο νησί, ενώ η πρώτη διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος