Μυτιλήνη: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (βίντεο)

Μέσα σε γιορτινό σκηνικό πλήθος Μυτιληνιών και κυρίως μικρά παιδιά συμμετείχαν στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης και στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου χωριού στο Δημοτικό Κήπο, το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου. Μικρούς και μεγάλους περίμενε ένα όμορφο θέαμα χρώματος και μουσικής με τη συνοδεία των φιλαρμονικών του δήμου Μυτιλήνης και 98 ΑΔΤΕ.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ευχήθηκε καλές γιορτές, στους συμμετέχοντες που είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από το δημοτικό θέατρο αλλά και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Παράλληλα, ο διοργανωτής των εκδηλώσεων, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης, καλωσόρισε τα παιδιά στο πάρτι με τους ήρωες του DISNEY, από την ομάδα PARTY FUN FOR KIDS της Εύης Αλεξανδρή. Στην Αυλή των Χριστουγέννων προσφέρονται γλυκίσματα, ροφήματα, ενώ τα παιδιά μπορούν να χαρούν το Καρουζέλ, το Τρενάκι και τα παιχνίδια. Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό λειτουργεί το σπίτι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με δανειστική βιβλιοθήκη και ποικίλες δράσεις για παιδιά.

Αύριο  04/12/2022 στο δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί Ρεσιτάλ Κιθάρας με τίτλο το «Πρελούδιο του Έρωτα» με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον πατέρα Ευστράτιο Γιουσμά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος