Μήνυμα ειρήνης από τη Λέσβο: Ρωσο – Ουκρανικός γάμος στον Μόλυβο

Η Τατιάνα Φιλίπποβα από τη Ρωσία και ο Γιούρι Καλμίκοβ από την Ουκρανία, έδωσαν χθες όρκους αιώνιας αγάπης σ’ ένα ονειρεμένο σκηνικό, στο ηλιοβασίλεμα πάνω στη θάλασσα. Το ζευγάρι έστειλε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι και οι πιο μεγάλες δυσκολίες ξεπερνούνται με την αγάπη, που είναι πιο δυνατή και από τον πόλεμο.

“Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς” δήλωσε το ζευγάρι φανερά συγκινημένο.

Το ζευγάρι, που ζει στο Βέλγιο, αποφάσισε να παντρευτεί στον Μόλυβο ύστερα από προτροπή μιας φίλης του. Ο γάμος έγινε σ’ ένα ονειρεμένο σκηνικό, η νύφη πήγε με βάρκα στον προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press, όπου την υποδέχθηκε ο γαμπρός και το μυστήριο έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος.

Μήνυμα ειρήνης από τη Λέσβο: Ρωσο – Ουκρανικός γάμος στον ΜόλυβοΜεγάλη η χαρά και της διοργανώτριας γάμων Γαβριέλας Βατή, η οποία δήλωσε ότι “ο Μόλυβος ήταν το σημείο ένωσης και αγάπης μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας. Η αγάπη που νιώθει το ζευγάρι θέλει να την στείλει σε όλο τον κόσμο, γιατί η αγάπη νικάει τα πάντα ακόμη και τον πόλεμο”.

Φωτο: Κωνσταντίνος Σταματέλλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος