Μανώλης Κάρλας: Ζητά να συζητηθεί στο ΠΣ η αποκατάσταση των συνεπειών του σεισμού

Με αφορμή την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου στην Σάμο στις 30 Ιανουαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών, Μανόλης Κάρλας, ζητά να υπάρξει απολογιστική συζήτηση και προγραμματισμός περαιτέρω ενεργειών με στόχο την αποκατάσταση των συνεπειών του σεισμού καθώς έχουν παρέλθει, ήδη, δύο και πλέον έτη από το φονικό και καταστροφικό αυτό συμβάν και το νησί εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα απέστειλε σχετικό αίτημα στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για ένταξη στα θέματα ημερήσιας διάταξης, το θέμα της υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και αν κριθεί απαραίτητο και του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αντικείμενο το Ειδικό Στρατηγικό Σχέδιο του οικισμού Άνω Βαθέος.

Εξάλλου πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη θα είναι η λειτουργία «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου» στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, ένα θέμα που αναμένεται να προκαλέσει έντονο και ζωηρό διάλογο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος