Λήμνος: Σε λειτουργία το σύστημα υπόγειων κάδων απορριμμάτων στη Μύρινα

Ο Δήμος Λήμνου ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ενός καινοτόμου συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι θα τεθούν άμεσα σε λειτουργία σε δέκα κοινόχρηστα σημεία της Μύρινας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου προγραμματίζει να θέσει σε λειτουργία το σύστημα των υπόγειων κάδων τη Δευτέρα 22 Μαρτίου. Την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα γίνει η απομάκρυνση των υπαρχόντων κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται δίπλα στα συγκεκριμένα σημεία και από τη Δευτέρα θα γίνεται η συλλογή και η αποκομιδή των υπόγειων κάδων με το ειδικό απορριμματοφόρο συλλογής .

Λήμνος: Σε λειτουργία το σύστημα υπόγειων κάδων απορριμμάτων στη Μύρινα

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι υπόγειοι κάδοι απορριμάτων είναι: ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΝΟΣ (Αργοναυτών & Κυπρίων Αγωνιστών), ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ – ΛΕΣΧΗ (Αργοναυτών), ΡΩΜΕΙΚΟΣ ΝΟΛ (Αργοναυτών- Πύρρου), ΡΩΜΕΙΚΟΣ – ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ (Ναυάρχου Κουντουριώτη), ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΙΠΥΛΗΣ (Κυδά & Κιλκίς), ΠΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΤΕΛ (Χριστοδουλίδου), ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ (Εθ. Αντιστάσεως & Φιλοστράτων), ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΡΥΑΚΙ (Λ. Δημοκρατίας & Μητροπολίτη Ιωακείμ), Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΓΕΛ (Λ. Δημοκρατίας) και Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Λ. Δημοκρατίας & Κοραή).

Ο Δήμος Λήμνου καλεί τους δημότες “να αποθέτουν μόνο τα οικιακά/σύμμεικτα απορρίμματα στους υπόγειους κάδους με την δέουσα υπευθυνότητα. Τα δε ανακυκλώσιμα υλικά θα συνεχίζουν να αποτίθενται στους “μπλε” κοινούς τροχήλατους κάδους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας, τηλ. 22540-24412”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος