Λήμνος: Ημερίδα για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα Γκαλιούρη του κινηματοθέατρου «Μαρούλα» η εκδήλωση με θέμα «Εκφοβισμός και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο», που διοργάνωσαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) υπό την αιγίδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου.

Λήμνος: Ημερίδα για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το θέμα που ανέλυσαν σφαιρικά η κα Μαρία Κακαλή, Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου και Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ, ο κος Κωνσταντίνος Κατσιγιανόπουλος, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, και η κα Πηνελόπη Μαρκάκη, Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λήμνου.

Λήμνος: Ημερίδα για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου και μέλους της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου κα Ιωάννα Διαματάρη, η οποία μεταξύ άλλων ενημέρωσε το κοινό για την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας κατά της βίας 15900. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Στρατιωτικός Διοικητής της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχος κος Κωνσταντίνος Τακόπουλος.

Λήμνος: Ημερίδα για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στον εργασιακό χώρο

“Σε μια εποχή που η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης της παρενόχλησης και της καταπάτησης των καίριων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι πιο σημαντική από ποτέ, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου βρίσκονται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας. Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΚΠΑ και τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την στήριξή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λήμνου.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο κανάλι του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου στο YouTube, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=twnZ0K47eEk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος