Λήμνος: Χλοοτάπητες στα γήπεδα Ατσικής και Αγίου Δημητρίου

Στη φάση της υλοποίησης έχει εισέλθει το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικών χλοοταπήτων στα γήπεδα των Τ.Κ. Ατσικής και Αγίου Δημητρίου» προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο 2017-2020 (Εθνικοί Πόροι ΠΔΕ).

Λήμνος: Χλοοτάπητες στα γήπεδα Ατσικής και Αγίου Δημητρίου

Ειδικότερα, οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν στην αντικατάσταση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας Ατσικής με νέο συνθετικό χλοοτάπητα ευρωπαϊκής προέλευσης και πιστοποίησης FIFA Quality Pro, με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως 15 Νοεμβρίου. Έπεται η τοποθέτηση ιδίου τύπου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, με επιπλέον κατασκευή έργων υποδομής, καθώς και η τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού και αθλητικού εξοπλισμού (εστίες και πάγκοι αναπληρωματικών), που πρόκειται να ολοκληρωθούν στο τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λήμνου “πιστή στις δεσμεύσεις της και στον σχεδιασμό της, η Δημοτική Αρχή Λήμνου, προχωράει στην υλοποίηση έργων πνοής και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών & εγκαταστάσεων.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος