Συνάντηση αντιπροσωπείας της Συνύπαρξης με την αντίστοιχη Τουρκική οργάνωση «Ege Baris» (Ειρήνη στο Αιγαίο), πραγματοποιήθηκε στο Αϊβαλί το Σάββατο 14 Ιουλίου.
Στη συνάντηση διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης των καλών σχέσεων των τοπικών κοινωνιών στις δύο ακτές του Αιγαίου. Επισημάνθηκαν οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στις διμερείς σχέσεις και κατατέθηκαν προτάσεις για την αναθέρμανσή τους σε τοπικό επίπεδο. Συμφωνήθηκε οι δύο οργανώσεις να συντονίσουν καλύτερα τις δραστηριότητές τους προς όφελος της φιλίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των πολιτών των δύο πλευρών.
Στα πλαίσια αυτά, ο δήμαρχος Περγάμου Μεχμέτ Γκιονέντζ, που συμμετείχε στη συνάντηση, πρότεινε η Συνύπαρξη να συντονίσει τη συμμετοχή φορέων και πολιτών του νησιού μας στη «Γιορτή Ειρήνης» που σχεδιάζει να οργανώσει στην Πέργαμο την 1η Σεπτεμβρίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος